Příspěvek
od Ivan-K » 14 úno 2014, 00:33
Už dlhšie pozorujem že stránka sa nenačíta úplne, v Opere mi stále točí kolečko akoby sa stránka ešte stále načítavala. Som zvyknutý bud kliknúť na refresh, alebo len kliknúť na logo "Pentax friends" aby sa mi stránka aktualizovala. Ono to síce "prebehne", ale aktualizácia žiadna, kludne 5x po sebe. Ked zatvorím úplne kartu, a dám ju znova otvoriť, zrazu sú aj tri nové príspevky.
Druhý problém je cez mobil, rovnako používam Operu, vždy aj cez PC dávam všetko otvárať v novom okne, aby som sa nemusel spätne vracať na úvodnú stránku. Tu sa mi zasa často stáva že sa mi otvára neustále nová úvodná stránka, pritom sa načítava konkrétna téma s novým príspevkom, ale tesne pred úplným načítaním sa zmení link konkrétnej témy na link úvodnej stránky...
Teraz neviem či to je nejaká chyba v Opere, alebo za to môže niečo iné...
Rovno napíšem že Google Chrome odmietam používať, odmietam byť použitím Google Chrome automaticky prihlásený na dalších 200 pod-aplikáciach spojených s poondiatým Googlom, nechcem nič automaticky synchronizovať, zdielať a ani oznamovať moju súčasnú polohu
Pentax K-30, Metz 48
Autofocus : Sigma 10-20/3.5-5.6, Pentax 17-70/4, Pentax 18-135WR, Sigma 28-80 Macro, Sigma 24/1.8 DG Macro, Sigma 35/1.4 ART, Tokina 70-210/4.5, Sigma 55-200 DC
Manual focus : Sigma 28/1.8, Sigma 70-210/2.8 APO, Sigma 400/5.6