No nevím o kolik bude menší jak K20, podle fotek se to moc nepoznaammiga píše:Já už to ani neřeším. Nový foťák budu kupovat na začátku července, tohle sice nevypadá nejhůř, ale rozhodně bych nešel už jen do menšího těla.

Moderátor: Moderátoři
No nevím o kolik bude menší jak K20, podle fotek se to moc nepoznaammiga píše:Já už to ani neřeším. Nový foťák budu kupovat na začátku července, tohle sice nevypadá nejhůř, ale rozhodně bych nešel už jen do menšího těla.
OK je to trochu zavedeny do extremu, ale videl jsem spoustu krasnych fotek z N D70 nebo C 350. A to jsou urcite min nabuseny fotaky nez to s cim prichazi posledni dobou Pentax...kolouch píše:No já s tím výrokem "co by pak mohil rikat fotografove driv" nesouhlasim .. drive taky nebyly pocitace, nebylo mozne delat s fotkama to co dnes apod .. proste zijeme v soucasnosti a veci, naroky na techniku apod se budou neustale vyvijet a zlepsovat ..
Kód: Vybrat vše
http://dc.watch.impress.co.jp/cda/other/2008/03/28/8206.html
No pockej ale nabuseny cim? Ja od pentaxu nepotrebuju video, LV apod kraviny .. pentax nebyl schopen dohnat az do dnesniho (zitrejsiho) dne konkurenci (a to se jeste dle testu uvidi jestli dohnal)BenaCZ píše:OK je to trochu zavedeny do extremu, ale videl jsem spoustu krasnych fotek z N D70 nebo C 350. A to jsou urcite min nabuseny fotaky nez to s cim prichazi posledni dobou Pentax...kolouch píše:No já s tím výrokem "co by pak mohil rikat fotografove driv" nesouhlasim .. drive taky nebyly pocitace, nebylo mozne delat s fotkama to co dnes apod .. proste zijeme v soucasnosti a veci, naroky na techniku apod se budou neustale vyvijet a zlepsovat ..
6sec je oficialni specifikace, tedy nabiti na plny vykon pri odblysknuti na plny vykon . je jasne, ze kdyz meris pttl a nevyuzijes max vykon blesku, dobije se rychleji ..Dmb píše:6 sec. blesk?
A to si zjistl kde? Ja ho mam teda do tech 4 sec max.
Tomáš Fafek píše:dobře jsi to Dmb udělal...tady je jasně vidět že to je z mého pohledu skoro pro děti co se týká velikosti....zdá se mě to o dost menší i oproti K10/20