Slevy na VK Foto

Pokud najdete dobrý obchod s dobrými cenami, nebo se vám podařilo najít zajímavou cenu výrobku, který je běžně dražší, dejte nám vedět.

Moderátor: Moderátoři

Pavel41
Významný člen
Významný člen

Slevy na VK Foto

Příspěvek od Pavel41 » 03 pro 2008, 23:30

Možná jste si všimli, že VK Foto už zahájilo předvánoční slevy... ale nevíte, proč označuje SMC D-FA 100 Macro jako "Doprodej"? U Pentaxů jsem neviděl chystanou žádnou inovaci/alternativu - to v tomhle ohnisku bude pro Pentax jen Tamron a Sigma? :x
Pavel

Google Adsense
Ads Expert
Hlavní Admin

Reklama

Reklama od Google Adsense

miak
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od miak » 04 pro 2008, 06:12

To Pavel41: Vždyť tam ten důvod napsaný je... Píšou, že doprodávají toto zboží za současné ceny a po doprodeji ceny vzrostou, protože přece kvůli kurzu Pentax podražil. Budoucí ceny jsou tam i napsány.
Tělo: Pentax K10D
Objektivy: Tamron 17-50/2,8, Pentax 80-320, Pentax A50/1,4, Tamron 90/2,8, Sigma 70-200/2,8
Ostatní: Stativ - Fomei WorldPro W-500, blesk - Metz 58

DjLuke9
Významný člen
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DjLuke9 » 04 pro 2008, 09:52

No mne s atam nejak nezdaju tie zlacnenia co som to len tak prebehol,objektivy Sigma a Tamron tak zlava 500kc? co to ma byt? Vsak ked pohladas na nete za rovbnaku cenu to tiez najdes ale maju to bez zlavy...

miak
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od miak » 04 pro 2008, 09:56

No podle mě se nejedná o slevy jako takové, ale jak jsem psal, spíš jako doprodej skladových zásob za současné ceny, protože pak to bude dražší
Tělo: Pentax K10D
Objektivy: Tamron 17-50/2,8, Pentax 80-320, Pentax A50/1,4, Tamron 90/2,8, Sigma 70-200/2,8
Ostatní: Stativ - Fomei WorldPro W-500, blesk - Metz 58

Honza K.
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Honza K. » 04 pro 2008, 10:11

No rozhodně se musím VKfota zastat. Co se týče Pentaxu, tak mají dle mého názoru nejlepší ceny a perfektní přístup. Akorát je třeba si uvědomit, že jejich ceny nelze porovnávat s obchody typu Oehling, Megafoto či Pixmanie. VKfoto narozdíl od těchto obchodů zboží bere od oficiálních dovozců pro ČR, tudíž nejsou žádné problémy se zárukou (je k dispozici český servis). Nevím, jak to je s tou akcí objektivů Sigma, ale věřil bych tomu, že ty ceny (v rámci toho, co jsem napsal výše) dobré budou.

DjLuke9
Významný člen
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DjLuke9 » 04 pro 2008, 12:05

Honza K. píše:No rozhodně se musím VKfota zastat. Co se týče Pentaxu, tak mají dle mého názoru nejlepší ceny a perfektní přístup. pro ČR, tudíž nejsou žádné problémy se zárukou (je k dispozici český servis). Nevím, jak to je s tou akcí objektivů Sigma, ale věřil bych tomu, že ty ceny (v rámci toho, co jsem napsal výše) dobré budou.
No som len chcel len povedat co som s adival na tie ceny tak zavratne zlavy som tam ennasiel..pdola mna je zlava vtedy ked objektiv stoji 11 000normalne a zrazu ho maju za 8 000... a nie ze nrolane stoji 8390 a oni ho maju vynimocne za 7960....:)
Fakt je ten ze ked vies aky chces obchod tak musis prebehnut vsetky net pbchody od Megafoto cez oehling az po vkfoto a vybrat si kde ho maju najlacnejsie(terab pocuitat aj postovne). Mne sa tak stalo ze som za dobu co ma K10d kupoval tri objektivy(no jeden som nekupoval ael dostal ale haldal som najlacnejsiu cenu) a vylso mi to tak ze kazdy som kupoval vzdy inom e.-shope:) heh... No ak ma clovekl vsak oblubeny ako je vkfoto potom je dobre skusit smluvat:) ze ja neviem chcem ten objektiv ale v megafote aj s postovyn vyjde o tisicku lacnejsie jak u vas ale ze by som ho kupil u vas radsej lebo mam s vami dobre skusenosti a mozno ti tu 1000cku djau dole:) mne to vacsinou vyjde a ked nie tkak kupim tam kd eto je najlacnejsie...:)

Kajfik
V.I.P člen
V.I.P člen

Příspěvek od Kajfik » 04 pro 2008, 15:44

vk foto je super. Ale nejsou charita. MYslim ze ceny maji prijemne na to ze je to kamená prodejna a zaden velkosklad. Navic maji dost veci skladem takze si vse muzes ozkouset...

NAvic nevim proc by meli slevovat o 30%, kdyz vsichni ostatni planuji zdrazeni... V tomto se jich musim zastat...
Pentax K20D,
Pentax SMC DA* 50-135/ F2,8ED [IF] SDM

ammiga
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od ammiga » 04 pro 2008, 16:06

Ve VK foto jsem kupoval K20D s objektivy a příslušenstvím a jejicj jednání mohu označit jedině jako skvělé. Třikrát jsem měnil objednávku (nemohl jsem se rozhodnout, jaký set vzít), v den, kdy jsem si foťák vyzvedával, akorát přišel Pentax 17-70 a sami mi nabídli, ať si ho vyzkouším a tak bych mohl pokračovat...

Pavel41
Významný člen
Významný člen

Příspěvek od Pavel41 » 04 pro 2008, 17:20

miak píše:To Pavel41: Vždyť tam ten důvod napsaný je... Píšou, že doprodávají toto zboží za současné ceny a po doprodeji ceny vzrostou, protože přece kvůli kurzu Pentax podražil. Budoucí ceny jsou tam i napsány.
Opravdu jsem to nepochopil - nebo špatně pochopil... ovšem ovlivnilo mne hlavně to, že VK Foto považuji za výborný kamenný pražský obchod se solidním jednáním a příjemně stálými cenami(fuj, to je přívlastků...), bral jsem od nich např. 70Limited a vyzvednul osobně, abych se seznámil. Žádné hogofogo, klidá solidnost malého krámu. To mám rád. Ovšem pokud jde o ceny, je třeba zvážit vše, co píšete výše a navíc - prostě "všude je něco": na VK jsou cny Pentaxu povětšinou lepší (i výběr), než např. na Megafotu, ale třeba Sigmy mají podstatně dražší... A při tom procházení cen a obchodů se pak snadno splete "doprodej/výprodej/sleva/reklamní tah/apod." Jo, a trochu pochybuju, pokud jde o použitelnost "metody smlouvání DjLuke9" právě u VK Foto. Naopak dovedu pochopit, že sleva 400Kč, kterou se nedostanou u Sigmy ani na cenu obvyklou u německého obchodu, je u nich opravdu sleva...
Pavel

TomášFencl
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od TomášFencl » 04 pro 2008, 17:48

I já musím VKFoto pochválit. Kupoval jsem u nich K20D + 16-50 a pár drobností, objednával jsem na internetu v 16:30, v 17:40 mi přišlo oznámení o připravení mojí objednávky k vyzvednutí. Vyzvedával jsem u nich ve Francouzské, sice trochu nepořádek (asi závoz zboží, všude krabice, skoro se nebylo kde postavit), ale obsluha solidní, znalá, nemohu nic než jen pochválit.

:lol: Zkoušel jsem - jak radí DJLuke9 - jestli by třeba nepřidali 50-135, ale to neprošlo... :lol:
Tomáš
K-1 Mark II, HD DFA 15-30/F2.8 ED SDM WR, HD DFA 24-70/F2.8 ED SDM WR, HD DFA★ 70-200/F2.8 ED DC AW, HD FA 35/F2.0 AL, HD DFA MACRO 100/F2.8 ED AW, AF-540FGZ

DjLuke9
Významný člen
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DjLuke9 » 04 pro 2008, 18:25

TomášFencl píše:I já musím VKFoto pochválit. Kupoval jsem u nich .

:lol: Zkoušel jsem - jak radí DJLuke9 - jestli by třeba nepřidali 50-135, ale to neprošlo... :lol:
No za vyskusanie clovek nic neda...

To all: osobne mi je jendo kde kupujem zaruka je vsade rovnaka a nakupujem v osvedcenych obchodoch(oehling, pixmania, vkfotot, foto-servis, megafoto, megafoto.sk atd) a proste ked nieco chcem kuknem na tie stranky a vidim kd eto majuu najlacnejsie a tam kupim... Neriesim ci to je taky ci onaky obchod:). Tu kde byvam a to Slovensko a Ostrava proste ziadny Obchod kde by mali objektivy na Pentax nie je... A ked mi nevyhovuje poslm objektiv spa,mam na to narok:)

lhendrych
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od lhendrych » 04 pro 2008, 21:56

to DjLuke9: V Ostravě je minimalně Alfa a Penta, co si pamatuju v obou by se něco sehnalo :)
Pentax K7
DA 17-70/4, DA 55-300/4-5.8, M50/1.4, CZJ Sonnar 135/3,5 MC

DjLuke9
Významný člen
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DjLuke9 » 04 pro 2008, 21:59

lhendrych píše:to DjLuke9: V Ostravě je minimalně Alfa a Penta, co si pamatuju v obou by se něco sehnalo :)
Hmmm:) ale chod do alfi..sice maju nejake na skalde ale nie na bajonet Pentax a to site plati pre Penta:)
Takze tak...
Ako v ostrave zozenies v podstate vsetky objektivy ale nie na bbajonet Pentax:)

Inak aby to nevypadalo ze s ami nepaci VKfoto, mam odtial jeden objektiv ale jendodducho vzd yked kupujem pozeram kd eje najlacnejsi:) a nie ze to je VKfoto tak tam budem vsteko brat..sam som zatazeny na Oehling ale ako viete ceny su tam hodne vysoke:)

Honza K.
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Honza K. » 04 pro 2008, 22:23

Řekl bych, že nikdo nenakupuje ve VKfotu, kvůli tomu, že to je VKfoto. Ale prostě hlavně kvůli tomu, že to je nejlacinější obchod nabízející zboží Pentaxu s českou zárukou.

lhendrych
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od lhendrych » 04 pro 2008, 22:25

Ja Alfu nikdy nemel rad, pracoval jsem par metru od nich, ale tu Sigmu 70-200/2,8 bych tam koupil, mit na to. A Penta ma distribuci Tamronu, takze bych ji nepodcenoval.
Pentax K7
DA 17-70/4, DA 55-300/4-5.8, M50/1.4, CZJ Sonnar 135/3,5 MC

Odpovědět

Zpět na „Kde a za kolik“