isaac: Osamělý suchý list

Pokračování z druhé strany nebude, již tak bylo drama se během
10 vteřin samospouště stihnout nasoukat do té krabice a vystrčit prdel...

Když jsme
ve škole měli zadání dělat autoportréty, tak jsem se vzpouzel, protože se nerad na fotkách vidím,
natož abych se fotil sám. A tak jsem se snažil, něco vymyslet tak, aby tam nebyl můj ksicht a když
už byl, tak nějak ho zhanobit...

.
Brýle na čtení používám asi 15 let. Do dálky ještě vidím relativně dobře, spíše mám problémy, mimo
poruchu barvocitu i s šeroslepostí a proto nerad jezdím v noci...
Do monitoru hledím také spoustu času, ale naštěstí co mám ten "nový" Benq, tak mě z něho
nepálí oči, jako z toho předchozího...
Já si Alto pořídil před odchodem do penze, s tím že v něm jezdím sám a nebo s ženou, občas tam
posadím i babičku. A vzhledem k co nejnižším provozním a servisním nákladům a spolehlivosti,
padla volba na tohoto japonského malucha, který se vyráběl v Indii. Během 6 let, co ho mám, má
má najeto 60 000km. Jednou za rok vyměním olej a filtry, jednou za čas pneu, toť vše. Akorát před
vánocema jsem vyměnil žárovku u zadního brzdového světla, otázka 4 minut...
like: Fotka zajímavá, ale nepodařilo se mi rozšifrovat, co to je ? Lidé jsou sice různí, ale rýhu mají
mají všichni a někteří dokonce i dvě...
kp0: Opeřence na vrcholku jehličnanu jsem rozpoznal až po chvíli, asi ty mé špatné oči

.
Pořídil jsem si k PC asi před dvěma roky brýle jejichž horní části se koukám na monitor ( 65cm)
a dolní na klávesnici (45cm), stály sice toliko, co slušný monofokál, ale jsem s nimi nadmíru
spokojen, dobrá investice do kukadel...
Já si nechávám ročně tisknout kolem 20-25 fotek o velikosti A4 a A3, takže tiskárna doma by se
mi nevyplatila. Již 5 let si nechávám tisknout čb fotky u 24print.eu a jsem naprosto spokojen.
Vyzkoušel jsem ještě několik dalších firem a nejhorší a nejdražší byli u Fujifoto...
Velký svůdce pojídá svou obvyklou snídani ve své rezidenci Berghof, archívní foto...