Tak kluci navazuju na prvními dojmy

A nebudu pět nic jineho než samou chválu!!!! Fotky nemám ještě v pc, ale při prohlížení na TV nebo přehrání přes WiFi do telefonu.... WOW !!!!!
K3-III nemá s K3 nic společného, maximálně pouze název Pentax

Je to úplně jiný, o několik vesmírů lepší foťák. Globalne je lepší i než K1. FF efekt ničím nenahradíš a crop neukecas, ale s K3-III dostává samotny průběh fotografovani úplně jiné rozměry. V porovnání s K1 fotí a ostri jak pila. Hledáček je opravdu nadhernej. Dokonce přes něj fotím i já, ale jen running fotky. Jsme na cestě z Brna do Oznice, měli jsme pauzu, cvaknul jsem Mišku jak lítal po cestě kolem pole, přes hledáček, booom, 2/3 fotek ostrých, clona 2.0... a to to ještě nemám v ruce a odzkoušené typy ostření

Nemohu porovnávat s jinými značkami a bezzrcadly, ale K3-III je aktuální šampion Pentaxu

Já vím, všichni už to dávno víte, ale i tak to sem napíšu:)
Je smutné ze Pentax není schopen udělat poradnou reklamu.....
Ještě jsem neměl možnost si sáhnout na žádný raw, ale mě stejně ty rawy nebaví...lehce upravím jpg a stačí mi to

hlavne u hromadných fotek. Líbí se mi taková zajímavá vychytávka, když dáš náhled fotky, tak zoomne na bod zaostření...what? Fakt dobrý

Pokračování příště. Zítra máme "rodinou" oslavu, tak si zafotim. Nevýhoda je, že K3-III je svižný foták, nutí mě pořád mačkat spoušť, fotit AFC přes hledáček, je to opravdu zábava, RIP závěrka