http://www.marcelkonecny.com/jaky-je-sv ... je-fotaku/

Moderátor: Moderátoři

skopiroval som cast textu ktorý ma zaujal
 skopiroval som cast textu ktorý ma zaujal 
 )
 ) ( a nebo pokud nechcete lhát, zorganizujte reálnou výstavu vašich podprůměrných fotek! Pokud si je sami vytisknete, zarámujete a pověsíte, vždy najdete někoho, kdo nechce mít prázdně stěny a kvalitě fotek nerozumí ) –  . …….no a  jednooooou ….  jednou se před Váma nějaká přece jen svlíkne, chce to je trpělivost a  taky vybírat co nejnižší IQ a co nejvyšší naivitu modelek
   ( a nebo pokud nechcete lhát, zorganizujte reálnou výstavu vašich podprůměrných fotek! Pokud si je sami vytisknete, zarámujete a pověsíte, vždy najdete někoho, kdo nechce mít prázdně stěny a kvalitě fotek nerozumí ) –  . …….no a  jednooooou ….  jednou se před Váma nějaká přece jen svlíkne, chce to je trpělivost a  taky vybírat co nejnižší IQ a co nejvyšší naivitu modelek 

Možná z pohledu Evropana. Já jsem teď na výletě na druhé straně zeměkoule, kolem mě jsou tisíce japonských turistů a byl jsem opravdu překvapen, kolik z nich tu fotí "kvéčkem". Takže bych věřil, že na domácím trhu Q Ricohu asi sype docela dost. Ale abych to dal do perspektivy - foťákem tu fotí tak 1/3 lidí, zbytek má smartphone nebo tablet nebo gopro.Jan67 píše: To je hodně specifický produkt.

Nevím proč k tomu u nás panuje taková skepse. Po pár měsících co ho máme jsem s ním spokojený. Jediná nevýhoda je, že s malým čipem to nikdy nebude na hraní s hloubkou ostrosti. Jinak co se týče obrazové kvality, tak subjektivně mám pocit, že rozdíl Q-S1 oproti K7 je minimální (ale srovnání s aktuální generací by dopadlo jinakJan67 píše:Já spíš vidím jako riziko, že se Ricoh spoléhá v mirrorlessech jen na Q.
To je hodně specifický produkt.
 ).
). 

. Nakonec to na dovolené na Srí Lance dopadlo tak, že zrcadlovku jsem většinou tahal jenom jako zátěž v batohu, protože z Q lezou pěkné fotky a je podstatně snadnější ho mít při ruce.
. Nakonec to na dovolené na Srí Lance dopadlo tak, že zrcadlovku jsem většinou tahal jenom jako zátěž v batohu, protože z Q lezou pěkné fotky a je podstatně snadnější ho mít při ruce. Drahý to taky. Hodně jsem o něm uvažoval.
 Drahý to taky. Hodně jsem o něm uvažoval. Podpora PFS
 Podpora PFS Menu
 Menu Reklama
 Reklama Náhodné obrázky
 Náhodné obrázky Statistiky
 Statistiky Odkazy
 Odkazy