Jo a Kajfiku neměl si na sobě černou mikinu Apocalyptika?
Setkání fotografů 2008 v Praze /Švehlova sokolovna/
Moderátor: Moderátoři
Mně se tam taky líbilo-hlaně Andrej Marcenauer mi ukázal, jak nádherně se daji nafotit mně dobře známý místa na Šumavě, taky představení LightRoomu (se kterým jsem zatim nedělal) mně přesvědčilo, že se s nim asi seznámim
Škoda, že jsem nevěděl o možnosti tisku
Tak to já sem vás asi viděl, seděli jste na chodbě na přednášce o DSLR-jeden z tý "trojky" měl delší vlasy do culíku a tričko s nějakou kapelou (Tři sestry, Znouzecnost nebo tak něco...), že jo? Já jsem na týhle přednášce byl jenom chvilku na začátku...Kajfik píše: Zato jsem tam pokecal se třemi jinými pentaxáky....
-
donAntonio
- Pokročilý uživatel

Já jsem se do besedy skupinky pentaxáků v malém sále zapojil (např. s Kajfikem nebo s Jirkou Schottem - ten s dlouhými vlasy a tričkem Visací zámek). (Měl jsem na sobě červený svetr). Na příští podobnou akci si asi nechám v copy studiu udělat tričko s nápisem Pentax.
Jinak byl jsem tam na dvou workshopech (portrét, akt) a bylo to určené pro úplné začátečníky (tj. kdo už někdy modelku v ateliéru fotil, ten se asi nic nového nedozvěděl), docela krátké (portrét cca 90 min, akt dokonce jen 60 min) a chaotické (lektor byl marod, tak tam byl záskok, příliš mhoho lidí ve stísněném prostoru).
Jinak byl jsem tam na dvou workshopech (portrét, akt) a bylo to určené pro úplné začátečníky (tj. kdo už někdy modelku v ateliéru fotil, ten se asi nic nového nedozvěděl), docela krátké (portrét cca 90 min, akt dokonce jen 60 min) a chaotické (lektor byl marod, tak tam byl záskok, příliš mhoho lidí ve stísněném prostoru).
K100D, ME Super
DA 18-55, DA 50-200, A 50/1.7
mezikroužky K
Velbon Sherpa 600R, Photon DM 250 Ws
DA 18-55, DA 50-200, A 50/1.7
mezikroužky K
Velbon Sherpa 600R, Photon DM 250 Ws
-
Dr.Chocholousek
- V.I.P.

- Kontaktovat uživatele:
Nevim, kdo mate jake moznosti ohledne tricek, ale na tomhle webu http://www.t-shock.cz/ maji klikator
. Urcite by se naslo vic zajemcu o tricka a tim padem i lepsi cena
.
Abych se jen nehlasil o produkt, pokud nekdo udela design (to neni moje silna parketa
), tak se klidne ujmu pripadneho seznamu a nasledne distribuce.
Abych se jen nehlasil o produkt, pokud nekdo udela design (to neni moje silna parketa
K5 IIs; Tamron 17-50/2,8; Pentax 50-135/2,8; DA35/2,4; DA50/1,8; Metz 58-AF1
To je slovo do pranice-založíme nový vlákno k tomuhle tématu?GhostDW píše:Nevim, kdo mate jake moznosti ohledne tricek, ale na tomhle webu http://www.t-shock.cz/ maji klikator. Urcite by se naslo vic zajemcu o tricka a tim padem i lepsi cena
.
Abych se jen nehlasil o produkt, pokud nekdo udela design (to neni moje silna parketa), tak se klidne ujmu pripadneho seznamu a nasledne distribuce.
Zkoušel sem tam nakonfigurovat černý triko, vzadu červenej nápis "pentaxfriends.eu" a vpředu zatim místo loga jenom písmena "PFS" a cena byla 444,-Kč. Píšou, že maji slevy už od dvou kusů...
-
Dr.Chocholousek
- V.I.P.

- Kontaktovat uživatele:
Ja se hlasim. Bral bych nejspis dve pokud mozno jedno cervene a jedno cerne. Bile asi nic pro me.GhostDW píše:Nevim, kdo mate jake moznosti ohledne tricek, ale na tomhle webu http://www.t-shock.cz/ maji klikator. Urcite by se naslo vic zajemcu o tricka a tim padem i lepsi cena
.
Abych se jen nehlasil o produkt, pokud nekdo udela design (to neni moje silna parketa), tak se klidne ujmu pripadneho seznamu a nasledne distribuce.
Tak pravil Dr.Chocholousek
-
aCIDfire
- V.I.P člen

- Kontaktovat uživatele:
dxp píše:Mně se tam taky líbilo-hlaně Andrej Marcenauer mi ukázal, jak nádherně se daji nafotit mně dobře známý místa na Šumavě, taky představení LightRoomu (se kterým jsem zatim nedělal) mně přesvědčilo, že se s nim asi seznámimŠkoda, že jsem nevěděl o možnosti tisku
![]()
Mikinu Apocalyptica jsem měl já:) Nekontaktní jsem asi byl, pač jsem na
ten den skoro nespal (ne že bych se tak těšil, ale prace
Leica S2 + Sony A7 III a pár sklíček