Po zapnutí bliká symbol vybité baterie

Funkce, ovládání, firmware, software

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
tomtom
Nový uživatel
Nový uživatel
Příspěvky: 2
Registrován: 25 čer 2019, 10:14

Po zapnutí bliká symbol vybité baterie

Příspěvek od tomtom » 25 čer 2019, 10:18

Ahojte. Po delší době jsem zapnul svoji K10 a nestane se nic jen bliká symbol vybité baterie.
Baterie mám dvě, v zimě ještě vše fungovalo. Napětí na bateriích je 8,2 V měřeno..Nemáte tušení v čem je problém?

Uživatelský avatar
Google Adsense
Ads Expert
Hlavní Admin

Reklama

Reklama od Google Adsense

Uživatelský avatar
Miro2
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Příspěvky: 285
Registrován: 01 led 1970, 01:00
Bydliště: Ostrava

Re: Po zapnutí bliká symbol vybité baterie

Příspěvek od Miro2 » 25 čer 2019, 10:51

Pokud jsi nezkoušel, dej je znovu nabít. Pokud to nepomůže zkus si od někoho baterii půjčit nebo kup novou.

Měřit napětí na baterii bez zátěže nemá smysl.
Pentax - nějaká krabička, která chytá světlo, moc tomu nerozumím....

tomtom
Nový uživatel
Nový uživatel
Příspěvky: 2
Registrován: 25 čer 2019, 10:14

Re: Po zapnutí bliká symbol vybité baterie

Příspěvek od tomtom » 22 črc 2019, 11:49

Není tady někdo z okolí Opavy? Potřeboval bych zkusit jinou baterii, kupovat novou se mi nechce. Vypadá to spíš na jiný problém než nefunkční baterie.

Uživatelský avatar
relux
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Příspěvky: 147
Registrován: 01 led 1970, 01:00
Bydliště: Opava
Kontaktovat uživatele:

Re: Po zapnutí bliká symbol vybité baterie

Příspěvek od relux » 22 črc 2019, 13:34

Můžeme se domluvit, jsem z Opavy. Tel.: 603 815 807

Odpovědět

Zpět na „Pentax K10D, K20D“