K200D a AF s Pentax 16-50/2.8

Funkce, ovládání, firmware, software

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Uživatelský avatar
kordoz
V.I.P člen
V.I.P člen
Příspěvky: 1250
Registrován: 01 led 1970, 01:00
Bydliště: Podpolanie a ak nie som doma, tak horske stity
Kontaktovat uživatele:

K200D a AF s Pentax 16-50/2.8

Příspěvek od kordoz » 16 črc 2010, 12:08

Prosim Vas skusali ste niekto ci na K200D funguje AF s Pentaxom 16-50/2.8 SDM?

Znamy kupil tento objektiv a AF mu nefunguje. Po nasadeni objektivu
sa v menu ani neda zvolit typ AF, ci klasicky alebo SDM.

Ma 16-50 aj klasicky skrutkovy AF alebo len SDM?

Napadlo nas este update FW, uvidime ci to nepomoze.
http://magicslovakia.szm.com
------------------------------
Pentax 67, 45/4, 105/2.4 200/4, 300/4, 400/4
Pentax PZ-1p, Tamron90/2.8
Pentax K-3, 15/4 Limited, 31/1.8 Limited, Sigma 100-300/4 EX

AMD Hackintosh, OS Mavericks, 16GB RAM, Samsung SSD Pro

Uživatelský avatar
Google Adsense
Ads Expert
Hlavní Admin

Reklama

Reklama od Google Adsense

Uživatelský avatar
100r
Významný člen
Významný člen
Příspěvky: 575
Registrován: 01 led 1970, 01:00
Bydliště: Bratislava

Příspěvek od 100r » 16 črc 2010, 12:22

DA*16-50 ma dualdrive = SDM aj skrutkovy
K200D by mala plne podporovat SDM, skuste update FW
K-5II, K100D, DA*16-50/2.8, DA*50-135/2.8, DA35/2.4, SIGMA 10-20/3.5, METZ 58, HOYA Pro1D, HD; Lowepro, Apple
Obrázek
http://robert.kollar.ipernity.com
SvadobnyPribeh.com

Uživatelský avatar
elho_cid
Admin
Admin
Příspěvky: 3643
Registrován: 01 led 1970, 01:00
Bydliště: Prácheňsko a Praha

Příspěvek od elho_cid » 16 črc 2010, 13:27

K200D ani neměla FW, který by neuměl SDM. Tohle je na reklamaci.

Uživatelský avatar
fatima
Nový uživatel
Nový uživatel
Příspěvky: 31
Registrován: 01 led 1970, 01:00

Příspěvek od fatima » 16 črc 2010, 13:42

ano, tělo K200D s objektivem 16-50 funguje bez problémů podporou SDM.

Uživatelský avatar
Rahab
Nový uživatel
Nový uživatel
Příspěvky: 15
Registrován: 01 led 1970, 01:00

Příspěvek od Rahab » 16 črc 2010, 19:25

Mohu jen potvrdit. K200D s 16-50 funguje bezvadne i s FW 1.00 Chyba bude jinde...

Uživatelský avatar
kordoz
V.I.P člen
V.I.P člen
Příspěvky: 1250
Registrován: 01 led 1970, 01:00
Bydliště: Podpolanie a ak nie som doma, tak horske stity
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kordoz » 17 črc 2010, 15:11

Diky za odpovede, ideme skusit FW, ak to nepomoze tak reklamacia
http://magicslovakia.szm.com
------------------------------
Pentax 67, 45/4, 105/2.4 200/4, 300/4, 400/4
Pentax PZ-1p, Tamron90/2.8
Pentax K-3, 15/4 Limited, 31/1.8 Limited, Sigma 100-300/4 EX

AMD Hackintosh, OS Mavericks, 16GB RAM, Samsung SSD Pro

Odpovědět

Zpět na „Pentax K100/110D a K200D“