Vtipy
Moderátor: Moderátoři
-
matak77
- V.I.P člen

- Kontaktovat uživatele:
Re: Vtipy
Ever-patient PENTAX 
"Any photographer who says he’s not a voyeur is either stupid or a liar."
- Helmut Newton
Moje fotky na PFS
- Helmut Newton
Moje fotky na PFS
Žena sa háda s mužom. Na konci hádky odíde do spálne a začne si baliť svoje veci do kufra.
- Kam chceš ísť? – pýta sa muž.
- K Petrovi. Môžem u neho bývať a ešte mi dá 500 korún za každú súlož.
V tom si aj manžel začne baliť veci.
- A kam ideš ty? – pýta sa prekvapená žena.
- K Petrovi. Chcem vidieť, ako vyžiješ z 1 000 korún ročne!
- Kam chceš ísť? – pýta sa muž.
- K Petrovi. Môžem u neho bývať a ešte mi dá 500 korún za každú súlož.
V tom si aj manžel začne baliť veci.
- A kam ideš ty? – pýta sa prekvapená žena.
- K Petrovi. Chcem vidieť, ako vyžiješ z 1 000 korún ročne!
Nikdy nieje tak zle, aby nemohlo byť horšie
Vo vlaku cestuje skupina inžinierov so skupinou manažérov. Každý manažér má svoj cestovný lístok, ale inžinieri majú dohromady iba jeden. Zrazu jeden z inžinierov zvolá: ”Ide sprievodca!”. Všetci inžinieri sa rýchlo presunú a natlačia do jedného WC. Sprievodca medzitým skontroloval lístky manažérom a príde k WC. Zistí, že dvere sú zamknuté, zabúcha na ne: “Cestovný lístok prosím”. Z WC sa popod dvere vysunie jeden cestovný lístok, sprievodca ho označí, prestrčí späť, poďakuje a spokojný odíde. Na spiatočnej ceste si manažéri kúpili iba jeden cestovný lístok, a čuduj sa svete, inžinieri žiadny. Jeden z manažérov zbadá sprievodcu a zakričí: “Ide sprievodca!”. Všetci manažéri sa ponáhľajú schovať do WC; inžinieri tiež, do ďalšieho WC.Posledný z inžinierov, kým sa schová, zabúcha u manažérov: “Cestovný lístok prosím”…
Poučenie: Manažéri často používajú inžinierske riešenia bez toho, aby im rozumeli.
Poučenie: Manažéri často používajú inžinierske riešenia bez toho, aby im rozumeli.
Mladík cestuje v kupé s neznámou slečnou. Keď ho dlhé ticho prestane baviť, osloví ju:
- Prečo stále mlčíte, slečna?
- Mlčím, pretože chcem! odsekne slečna.
Mladík vyskočí a spľaskne rukami:
- Tak ona chce a mlčí!?
- Prečo stále mlčíte, slečna?
- Mlčím, pretože chcem! odsekne slečna.
Mladík vyskočí a spľaskne rukami:
- Tak ona chce a mlčí!?
- Zhrišila ši, dzivko moja? - pita še pľeban Katki na spovedzi.
- Jak to dumace, pan farar?
- No ta či ši spala s cudzim chlopom?
- Há! A či vam da cudzi chlop spac?!
- Jak to dumace, pan farar?
- No ta či ši spala s cudzim chlopom?
- Há! A či vam da cudzi chlop spac?!
-
TomášFencl
- Moderátor

Miláčku, ty jsi úžasný milenec – jsme spolu jen dva týdny a já jsem už ve třetím měsíci !
Tomáš
K-1 Mark II, HD DFA 15-30/F2.8 ED SDM WR, HD DFA 24-70/F2.8 ED SDM WR, HD DFA★ 70-200/F2.8 ED DC AW, HD FA 35/F2.0 AL, HD DFA MACRO 100/F2.8 ED AW, AF-540FGZ
K-1 Mark II, HD DFA 15-30/F2.8 ED SDM WR, HD DFA 24-70/F2.8 ED SDM WR, HD DFA★ 70-200/F2.8 ED DC AW, HD FA 35/F2.0 AL, HD DFA MACRO 100/F2.8 ED AW, AF-540FGZ
-
TomášFencl
- Moderátor

Přišla mladá dívka domů a povídá matce: „V zelenině mají takhle silné okurky!“ a ukázala 8 cm „a takhle dlouhé!“ a ukázala 30 cm.
Dívala se na to hluchá babička a povídala „Jen, aby si tě holka taky vzal!“
Dívala se na to hluchá babička a povídala „Jen, aby si tě holka taky vzal!“
Tomáš
-
TomášFencl
- Moderátor

Sedí muž v kuchyni a čte noviny. Vejde jeho žena a říká: „Neměl by jsi číst po tmě, zkazíš si tím oči.“
Muž odsekne: “Když už mám zkažený celý život, tak ty oči klidně oželím…“
Muž odsekne: “Když už mám zkažený celý život, tak ty oči klidně oželím…“
Tomáš
"Mami mami,mozem vylizat misu?"
"Nerob blbosti a splachni!"
&
Moja žena mi včera nechala odkaz na chladničke :
"Nefunguje to ! Už to nevydržím ! Idem bývať k mame ! "
Otvoril som teda chladničku, že akože v čom je problém ?!!!
Svetlo svietilo ... pivo bolo studené ....
O čom to ku..a hovorila ???
&
"Dad, did you know in some countries men don't know their wives till after they get married?"
"Um, it's like that in every country, son."
&
Never underestimate a women's ability to find things out.
"Nerob blbosti a splachni!"
&
Moja žena mi včera nechala odkaz na chladničke :
"Nefunguje to ! Už to nevydržím ! Idem bývať k mame ! "
Otvoril som teda chladničku, že akože v čom je problém ?!!!
Svetlo svietilo ... pivo bolo studené ....
O čom to ku..a hovorila ???
&
"Dad, did you know in some countries men don't know their wives till after they get married?"
"Um, it's like that in every country, son."
&
Never underestimate a women's ability to find things out.
-
matak77
- V.I.P člen

- Kontaktovat uživatele:
Většinou se s vysokoškolákama nebavím, ale pokud ano, tak jim povím, že k těm hranolkam chci i kečup. 
Ever-patient PENTAX 
- Helmut Newton
Moje fotky na PFS
- Helmut Newton
Moje fotky na PFS
-
TomášFencl
- Moderátor

Letadlo rolovalo na startovací dráhu, najednou se zastavilo a vrátilo zpátky. Po hodině znovu odstartovalo. Znepokojený cestující se ptal letušky, co se stalo.
Ta na to odpoví: „Pilotovi se nějak nelíbil zvuk motoru, tak trvalo celou hodinu, než jsme sehnali pilota, kterému by to nevadilo.“
Ta na to odpoví: „Pilotovi se nějak nelíbil zvuk motoru, tak trvalo celou hodinu, než jsme sehnali pilota, kterému by to nevadilo.“
Tomáš
Maruška takto v zime zháňala jahôdky pre macochu až stretla 12 mesiačikov a vyžalovala sa im.
Jeden z mesiačikov vraví, že nieje problém, jahôdky budú, ale žeby sa s ňou radi pomilovali.
Maruška bez zábran súhlasila a po všetkom vraví: " Prečo ste sa na mne vystriedali len ôsmi? "
Jeden z mesiačikov vraví: " Vieš, máj, jún, júl a august sú teplý"
Jeden z mesiačikov vraví, že nieje problém, jahôdky budú, ale žeby sa s ňou radi pomilovali.
Maruška bez zábran súhlasila a po všetkom vraví: " Prečo ste sa na mne vystriedali len ôsmi? "
Jeden z mesiačikov vraví: " Vieš, máj, jún, júl a august sú teplý"