Fotka je vyfocena na Mallorce. Teď už jen název místa... so simple.
*Soutěž* Poznáte místo?
Moderátor: Moderátoři
Re: *Soutěž* Poznáte místo?
Lidi... to fakt nikdo nechcete už hrát?
.
Môže to byť tým že keď miestna komunita investuje do fototechniky, tak im už nezostáva na drahé zájazdy.
No ale teraz vážne - zo srandy som kukol na mapu a tých kopcov s cestami a prechodom do roviny je tam požehnane. Tam nájsť nejaký kríž a el. vedenie by bola asi dosť velká náhoda.
No ale teraz vážne - zo srandy som kukol na mapu a tých kopcov s cestami a prechodom do roviny je tam požehnane. Tam nájsť nejaký kríž a el. vedenie by bola asi dosť velká náhoda.
Tak ať se to tady trochu pohne - myslím že je to Santuario de Sant Salvador:
http://de.wikipedia.org/wiki/Santuari_de_Sant_Salvador (lepší odkaz jsem nenašel)
http://de.wikipedia.org/wiki/Santuari_de_Sant_Salvador (lepší odkaz jsem nenašel)
Přesně tak... Sant Salvador
JoV: Opravdu si myslim, že to byla hodně lehká hádanka. Obzvláště ve srovnání třeba s minulou. Schválně jsem si to teď zkusil najít... a v google zadal kombinaci "co navštívit Mallorca" a měl jsem to místo asi za minutu.
A zrovna Mallorca mi nepřijde, jako nějak drahá destinace. Já tam jezdim poměrně často a většinou se vejdu v pohodě do 40tis/2 osoby s all inclusive 7-9dní, půjčením auta a benzínem na celý týden, všema vstupama na památky, obědama a půjčením 2 horských kol. Půjčit si jen kolo a s jídlem se spokojit jen s hotelem, tak se nenáročný člověk může vejít i do 10tis za osobu.
JoV: Opravdu si myslim, že to byla hodně lehká hádanka. Obzvláště ve srovnání třeba s minulou. Schválně jsem si to teď zkusil najít... a v google zadal kombinaci "co navštívit Mallorca" a měl jsem to místo asi za minutu.
A zrovna Mallorca mi nepřijde, jako nějak drahá destinace. Já tam jezdim poměrně často a většinou se vejdu v pohodě do 40tis/2 osoby s all inclusive 7-9dní, půjčením auta a benzínem na celý týden, všema vstupama na památky, obědama a půjčením 2 horských kol. Půjčit si jen kolo a s jídlem se spokojit jen s hotelem, tak se nenáročný člověk může vejít i do 10tis za osobu.
Doufám, že dám tentokrát něco jednoduššího, uvidíme jak se zadaří...
Prozatím bez indikace:
Prozatím bez indikace:
Do minuty najdene na ujovi googlovi ale nejdem davat nazov lebo by som nemal co dat 
Ale rozmyslam ze dam napovedu a myslim ze si to zasluzim
. Takze nieje to v cechach ani na slovensku ale je to v europe a je to drevostavba
moze byt?
Ale rozmyslam ze dam napovedu a myslim ze si to zasluzim
Nikdy nieje tak zle, aby nemohlo byť horšie
Vypadá to jako Bayerischer Wald, Neuschönau - Baumwipfelpfad
.
PS: chvilku jsem váhal, jestli mám postovat... ale minulý týden jsem si připravil na tuhle část fóra asi 30 fotek, tak vás ještě chvilku budu trápit
. Navíc teď mám připravenou jednu opravdu super-rychlovku.
PS: chvilku jsem váhal, jestli mám postovat... ale minulý týden jsem si připravil na tuhle část fóra asi 30 fotek, tak vás ještě chvilku budu trápit
Naposledy upravil(a) miky_lbc dne 30 dub 2013, 14:23, celkem upraveno 1 x.
Je to tak, moc příjemná procházka kolem korun stromů, všem doporučuju 
Miky máš slovo...
Miky máš slovo...
Díky! Myslim, že následující fotka je lehká opravdu extrémně... takže žádné nápovědy
.

Edit: po zmenšení až tak lehká neni, protože je špatně čitelná jedna z indícií... takže jen hodně malá nápověda.
- nikde nepotkáte tolik bouráků a staví tady zase jako o život
.

Edit: po zmenšení až tak lehká neni, protože je špatně čitelná jedna z indícií... takže jen hodně malá nápověda.
- nikde nepotkáte tolik bouráků a staví tady zase jako o život
-
Želvák Bob
- Pokročilý uživatel

podle indicie: "nikde nepotkáte tolik bouráků a staví tady zase jako o život"
bych napsal Dubaj ... jen to slůvko "zase" mi tam až tak nepasuje
bych napsal Dubaj ... jen to slůvko "zase" mi tam až tak nepasuje
... sváteční cvakal a zběsilý pilot autobusu a VW buggy ...
Bingo...
.
Ono to "zase" samozřejmě v kontextu třeba ČR může působit směšně, protože i za "krize" to tam rostlo takovým způsobem, že to nejde srovnat s ničim v EU. Nicméně teď už to tam je "zase" jako před pár lety... staví se jak o život
.
Tak předávám slovo....
Ono to "zase" samozřejmě v kontextu třeba ČR může působit směšně, protože i za "krize" to tam rostlo takovým způsobem, že to nejde srovnat s ničim v EU. Nicméně teď už to tam je "zase" jako před pár lety... staví se jak o život
Tak předávám slovo....
-
Želvák Bob
- Pokročilý uživatel

... a safra 
Jenže já nikde nejezdím - leda náhodou - takže leda jedna stará a děsně jednoduchá fotečka z dob, kdy jsem začínal ... Tohle bude rychlovka. Jméno hradu a jméno řeky na fotce?

Jenže já nikde nejezdím - leda náhodou - takže leda jedna stará a děsně jednoduchá fotečka z dob, kdy jsem začínal ... Tohle bude rychlovka. Jméno hradu a jméno řeky na fotce?

-
freddy krueger
- Pokročilý uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že je to Rožmberk a řeka Vltava.
-
Želvák Bob
- Pokročilý uživatel

Je to samozřejmě správně a jsi tím na řadě
-
freddy krueger
- Pokročilý uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Byl jsem tam před pár lety na vodě, takže paměť ještě slouží 
Tak já dám něco těžšího (doufám
):

Stačí mi jezero, u kterého se tato přírodní rezervace nachází, což je zároveň první nápověda
Tak já dám něco těžšího (doufám
Stačí mi jezero, u kterého se tato přírodní rezervace nachází, což je zároveň první nápověda