Tuhle jsem si zkoušel jistej Canon se seriovkou 10snímků/s a bylo to jak kulomet v akcihoza píše:Třeba se situace za pár měsíců obrátí a bude si nechávat objektiv místo tělacikorsky píše:Dobře si udělal... seťák mužeš za pár měsícu vyměnit za nejaký lepšejší sklo a dobré tělo ti zůstane...
vítej v rodiněTřeba Pentax s něčím přijde...
![]()
K10D,D80 nebo D40x?
Moderátor: Moderátoři
K100D Super.....
hoza píše:Tuhle jsem si zkoušel jistej Canon se seriovkou 10snímků/s a bylo to jak kulomet v akcihoza píše:Třeba se situace za pár měsíců obrátí a bude si nechávat objektiv místo tělacikorsky píše:Dobře si udělal... seťák mužeš za pár měsícu vyměnit za nejaký lepšejší sklo a dobré tělo ti zůstane...
vítej v rodiněTřeba Pentax s něčím přijde...
![]()
...myslíš Canon 1DMkIII...?? Dnes jsem četl, že má problémy s ostřením... ale to jen tak na okraj
Pentax
-
Alf
- Hlavní Admin

- Kontaktovat uživatele:
No dobrá diskuze kluci já jsem zvědavej na Olympus E-3, kterej dokáže 19 rawů v jedný sérii s nejrychlejším zaostřováním na světě
To bude asi taky zajímavej kulomet.
Sony A7 III, Tamron 17-28mm F2,8, Tamron 28-75mm F2,8 III, Samyang 35mm F2,8, Voigtlander 10mm F5,6 Heliar ASPH, Voigtlander 15mm F4.5 III, Sony 90mm Macro F2,8, Sigma 14mm F1,8 Art
Jojo myslím, měl jsem ho několik minut... tak jsem nic s ostřením nepozorovoval.fjo píše:hoza píše:Tuhle jsem si zkoušel jistej Canon se seriovkou 10snímků/s a bylo to jak kulomet v akcihoza píše: Třeba se situace za pár měsíců obrátí a bude si nechávat objektiv místo tělaTřeba Pentax s něčím přijde...
![]()
...myslíš Canon 1DMkIII...?? Dnes jsem četl, že má problémy s ostřením... ale to jen tak na okraj
K100D Super.....