Příspěvek
od Drahus » 20 kvě 2009, 09:33
Ešte to zdôrazním...
som študent, ktorý pracuje, aby mohol vyžiť v Prahe...
...popri tom som si našetril na poriadny foťák, dal na neho pre mňa veľké peniaze.
Po pol roku od kúpy riešim stupidné problémy... korekcie, zlý servis, pomalý AF... a ťažko mi je dať 700 korún na úplne neistú opravu mizernú, ktorá už raz nič nevyriešila.
Tak ďalej fotím s tým čo mám, fotky mám zaostrené nie na oči- nemôžem dať nikde fotky na portál pre kritiku- všetci ti hneď zrušia fotku s tým, že je zaostrená zle! Pri všetkých fotkách ti to píšu ľudia... si na hovno fotograf, lebo robíš blbé fotky... nikoho nezaujíma, čo je za tým...
Tomáš hovorí dobre, reči typu "Za túto cenu mi povedz čo by si dostal od Canonu, Nikonu...", hovorím fajn, Pentax má dobré ceny... a preto som do neho aj šiel.
Ale keby som vedel, že strávim pol života čítaním fór o tom, čo sa kazí, na čo si musím dať pozor a riešením problémov, pre ktoré nemôžem spraviť dobrú fotku- to som si mal kúpiť radšej nejaký o triedu nižší canon a spoľahlivý objektív.
Keby som vedel, že dám 30 tisíc(a to som na tom ešte dobre) na foťák a budú samé problémy...