Ale já nesoutěžím, já teď v šuplíku nic nemám
*Soutěž* Poznáte místo?
Moderátor: Moderátoři
-
mkyral
- Pokročilý uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: *Soutěž* Poznáte místo?
Pravčická ... že?
Ne, není to Pravčická brána (viz předchozí nápovědy).
Jak jsem se dozvěděl z Wikipedie, Pravčická brána je "skalní brána", což je z geologického hlediska něco jiného než "skalní okno".
Inu, lidé potřebují mít všechno přesně roztříděné a definované...
Jak jsem se dozvěděl z Wikipedie, Pravčická brána je "skalní brána", což je z geologického hlediska něco jiného než "skalní okno".
Inu, lidé potřebují mít všechno přesně roztříděné a definované...
-
mkyral
- Pokročilý uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Sorry. To byla jen narážka na ta vrata 
-
TomášFencl
- Moderátor

Nějak se to tu zaseklo, jezevec zkus to popostrčit...
Tomáš
K-1 Mark II, HD DFA 15-30/F2.8 ED SDM WR, HD DFA 24-70/F2.8 ED SDM WR, HD DFA★ 70-200/F2.8 ED DC AW, HD FA 35/F2.0 AL, HD DFA MACRO 100/F2.8 ED AW, AF-540FGZ
K-1 Mark II, HD DFA 15-30/F2.8 ED SDM WR, HD DFA 24-70/F2.8 ED SDM WR, HD DFA★ 70-200/F2.8 ED DC AW, HD FA 35/F2.0 AL, HD DFA MACRO 100/F2.8 ED AW, AF-540FGZ
No, právě jsem se na to popostrčení chystal... 
Shrneme-li si nápovědy:
Prokletije (správný tip Tomáše Fencla)
skalní okno
vrata
není třeba už nic dodávat, jen to napsat v libovolném pořadí do libovolného vyhledávače (i Seznam to zvládne).
Odměnou získáte informace o velice zajímavém, atraktivním a fotogenickém místě, které rozhodně stojí za návštěvu. Je, pravda, trochu dál ale ty hory jsou nádherné - fotku jsem sem dával jako "reklamu" pro tuto oblast.
Jo, a kdo to první provede, bude moci pokračovat ve hře
.
Shrneme-li si nápovědy:
Prokletije (správný tip Tomáše Fencla)
skalní okno
vrata
není třeba už nic dodávat, jen to napsat v libovolném pořadí do libovolného vyhledávače (i Seznam to zvládne).
Odměnou získáte informace o velice zajímavém, atraktivním a fotogenickém místě, které rozhodně stojí za návštěvu. Je, pravda, trochu dál ale ty hory jsou nádherné - fotku jsem sem dával jako "reklamu" pro tuto oblast.
Jo, a kdo to první provede, bude moci pokračovat ve hře
-
mkyral
- Pokročilý uživatel

- Kontaktovat uživatele:
On být víkend, hodně nabitý víkend, takže tohle mi úplně vypadlo z hlavý.
Google mi vyhodil "Šuplja vrata", což prý dle translatoru znamá "Duté dveře"
Google mi vyhodil "Šuplja vrata", což prý dle translatoru znamá "Duté dveře"
Jasně, je to tak.
Ono to trochu vypadá jako dveře. Druhý, místní, název to má "Mačiji polubjac", což je "kočičí polibek" - ty skály fakt vypadají jako dvě kočky s čumákama u sebe
.
Takže pokračuješ
Ono to trochu vypadá jako dveře. Druhý, místní, název to má "Mačiji polubjac", což je "kočičí polibek" - ty skály fakt vypadají jako dvě kočky s čumákama u sebe
Takže pokračuješ
-
TomášFencl
- Moderátor

A našel jsi pěknou fotku, tam asi poskytují informace, ne?
Tomáš
Ano, informace tam poskytuji a taky kolem postává pár takovýchto dřevěných panáčků:

K5, BG4, K200D, P DA12-24, P DA18-55 AL II, P DA55-300, TA 17-50/2.8, METZ48
-
mkyral
- Pokročilý uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Jo jo, pravdu oba díte.
A nejen informace, taky suvenýry zde možno zakoupiti a do galerie nahlédnouti. A pak poutník, bicyklista nebo lyžoběžista může po hřebeni vyraziti a výhledy do krajiny si užíti.
A nejen informace, taky suvenýry zde možno zakoupiti a do galerie nahlédnouti. A pak poutník, bicyklista nebo lyžoběžista může po hřebeni vyraziti a výhledy do krajiny si užíti.
-
TomášFencl
- Moderátor

Tak dodá sem někdo jméno místa?
Tomáš
-
mkyral
- Pokročilý uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Tak přihodíme nápovědu. Nadmořská výška 861m, na jednu stranu se otevírají výhledy na Slovensko, na druhou stranu zase na Královnu Beskyd. Budova na snímku je ještě mladá, příští rok bude slavit desáté narozeniny.
Tož, ja bych to aj doplníl, bo mám Valašsko rád, ale nemám žádnů fotečku do sůtěže... 
Tak tomu dáme ještě čas.
Tak tomu dáme ještě čas.
Nějak se nám to zase zaseklo...
Tak já to prozradím - jde o informační centrum Zvonice na Soláni, Beskydy, resp. Vsetínské vrchy.
Tak já to prozradím - jde o informační centrum Zvonice na Soláni, Beskydy, resp. Vsetínské vrchy.