Atti, divačka dobrá, ale až se povaří (jednou), bude snad taky dobrá
Pěkná série JoV v BW
Pěkná fotka toulavej54
přidám 2 z minulé soboty, zataženo, přiměřená teplota
Krajinný detail
Moderátor: Moderátoři
Re: Krajinný detail
isaacasimov: vidím že ovocíčko dozrieva - skončí v tekutom stave, alebo až tak zušlachtené nebude?
Dostalo sa nám za malý sáčok semien kvetov "Lednická radost" a po dvoch rokoch som sa dostal k tomu ich posadiť. Postupne to dorastá a začína kvitnúť a zdá sa že radosť z toho nemáme iba my, ale aj rôzny hmyzáci. Najviac sa z nej tešia včely a čmeliaky, ale vyskytuje sa tam kadečo. Kupodivu som tam nevidel jediného motýla, teda okrem "kolibríkového" lišaja.
Nie každá návšteva včely dopadne pre ňu šťastne - pri pozornejšom pozretí si môžete všimnúť bieleho pavúka kvetárika.
No a ešte vyššie spomínaný lišaj.
Dostalo sa nám za malý sáčok semien kvetov "Lednická radost" a po dvoch rokoch som sa dostal k tomu ich posadiť. Postupne to dorastá a začína kvitnúť a zdá sa že radosť z toho nemáme iba my, ale aj rôzny hmyzáci. Najviac sa z nej tešia včely a čmeliaky, ale vyskytuje sa tam kadečo. Kupodivu som tam nevidel jediného motýla, teda okrem "kolibríkového" lišaja.
Nie každá návšteva včely dopadne pre ňu šťastne - pri pozornejšom pozretí si môžete všimnúť bieleho pavúka kvetárika.
No a ešte vyššie spomínaný lišaj.
-
- V.I.P člen
Parádní letní série JoV , velmi hezké. Zahrada mě stála letos hodně sil, léto je fajn, nicméně tento rok už je dost úmorné, takže poslední měsíc jsem to po foto stránce raději vzdal . Ale jako 4 měsíční dědek jsem se taky věnoval té nové radosti .
PS slivovici nepiji, přes můj kladný vztah k alkoholu, pouze víno , odrůda, množství, atd. není podstatné .
přidám tedy starší přes +- měsíc malou kompaktní Fuji
PS slivovici nepiji, přes můj kladný vztah k alkoholu, pouze víno , odrůda, množství, atd. není podstatné .
přidám tedy starší přes +- měsíc malou kompaktní Fuji
Prihodím ešte nejaké čerstvo nafotené opelovače z vyššie spomínanej kveteny + nejaká pavúčia geometria.
Pekný deň.
Pekný deň.
Nejaká kvetina na hradnom múre.
-
- V.I.P člen
Pěkný záběr JoV , přidám dnešní (Fuji X30) už z příjemného počasí. Přeji všem, co zažili v minulých dnech nepříjemné chvíle (slabé slovo), pevné nervy a dostatek sil .