https://www.youtube.com/watch?v=IfPF4qtJyaw
Moderátor: Moderátoři

)
 ) 

. S argumenty věk, doba, ale možná i anglosaský původ určitě souhlasím
 . S argumenty věk, doba, ale možná i anglosaský původ určitě souhlasím  . Přidám ještě jeden, pravděpodobně denní náročné koncertování. V jejich věku a v době minulé jsem při svých vojenských 182 cm měl 81 kg. Nyní po 2 děckách (dospělých)
 . Přidám ještě jeden, pravděpodobně denní náročné koncertování. V jejich věku a v době minulé jsem při svých vojenských 182 cm měl 81 kg. Nyní po 2 děckách (dospělých)  a cca 35 letech sezení (nikoliv v base, ale v práci) je to pár desítek kg více. Tehdy jsem sportoval a potom tu uvedenou dobu skoro nic. Spával jsem cca 4 hodiny, to mi vydrželo, dnes o trochu víc max. 5-6 hodin. Stravování nepravidelné ....., slabé slovo. Na postavu už nedbám, jsem 36 let v chomoutu, zájem o změnu nemám
  a cca 35 letech sezení (nikoliv v base, ale v práci) je to pár desítek kg více. Tehdy jsem sportoval a potom tu uvedenou dobu skoro nic. Spával jsem cca 4 hodiny, to mi vydrželo, dnes o trochu víc max. 5-6 hodin. Stravování nepravidelné ....., slabé slovo. Na postavu už nedbám, jsem 36 let v chomoutu, zájem o změnu nemám  . Spíše mě vadí ráno pohled do zrcadla
 . Spíše mě vadí ráno pohled do zrcadla  
   Poslední cca 2 roky se snažím pokud možno každodenně chodit (pochopitelně vždy s aparátem), dnes asi 8 km. Týdenní průměr +- 30 km. Nevím jestli je to přesně...Ota Petřina, album Super-robot, text asi Zdeněk Rytíř....čas stejně měří, všem stejně ubírá
 Poslední cca 2 roky se snažím pokud možno každodenně chodit (pochopitelně vždy s aparátem), dnes asi 8 km. Týdenní průměr +- 30 km. Nevím jestli je to přesně...Ota Petřina, album Super-robot, text asi Zdeněk Rytíř....čas stejně měří, všem stejně ubírá  . Tak zde už může poradit pouze Albert Einstein a jeho dílo. Všechny zdravím
 . Tak zde už může poradit pouze Albert Einstein a jeho dílo. Všechny zdravím  .
 .

), ale ten stotisícový dav mně fakt tak deprimoval, že jsem to nevydržel a s několika stejně smýšlejícími přáteli a přítelkyněmi jsme se odebrali  do nedaleké prázdné hospody
 ), ale ten stotisícový dav mně fakt tak deprimoval, že jsem to nevydržel a s několika stejně smýšlejícími přáteli a přítelkyněmi jsme se odebrali  do nedaleké prázdné hospody  

, přidám něco klidného
 , přidám něco klidného  
  , pořád je mám v archívu na kazetě
 , pořád je mám v archívu na kazetě 

Podpora PFS
 Podpora PFS Menu
 Menu Reklama
 Reklama Náhodné obrázky
 Náhodné obrázky Statistiky
 Statistiky Odkazy
 Odkazy