P.S. Tak sa nebojte odbre udrieť-ono sa to zlepí

Moderátor: Moderátoři

ale fotim cim dalej tym menej a dokonca ma K-1 aj slusne uz poslucha s AF (aj ked nic neomylne jasnacka).ako som mrkol na sekundu na to porovnie,tak islo o vystup z fotaku,kde uviedli ze K-1 je stale "najlepsia"? som na mobile,tak na to nemam cas. o AF tu nikto nepovedal nic
 ale fotim cim dalej tym menej a dokonca ma K-1 aj slusne uz poslucha s AF (aj ked nic neomylne jasnacka).ako som mrkol na sekundu na to porovnie,tak islo o vystup z fotaku,kde uviedli ze K-1 je stale "najlepsia"? som na mobile,tak na to nemam cas. o AF tu nikto nepovedal nic 
Lennyl: já ale nemluvím jen o AF.... podívej se na ten odkaz a test na který reaguju. Název vlákna dotyčného fora je "Pentax K1 vytřel podlahu s Nikon D850 a Nikon D810" a pak odkaz na ten test. Co v tom testu, je?lennyl píše:o AF tu nikto nepovedal nic
 .
. .
 .S tímhle nemám problém souhlasitportvis píše:Myslím že je toto velmi o tom čo clovek potrebuje a vo foti,, pre mňa osobne by mi d850 nic neprinieslo, na krajinu je my vhodnejsia K1, a taký astrotracker je vec na nezaplatenie, keby mám skladat nočné fotky z d850 potrebujem minimálne 2000e vraziť do nového pc..
Ten kto si kúpi d850 už musí vedieť že si ten foťák na seba zarobí...
 .
 .
Hláška o Islamistech byla míněna v nadsázce a nebyla myšlena přímo ke Cportovi... jako spíše k autorovi toho demagogického originálního vlákna.zirecek píše:miky_lbc:
Cport tady dal odkaz jako možnost si něco přečíst.
 .
 . . Dneska jsem si objednal DJI RONIN, tak se alespoň tu dobu nebudu nudit
. Dneska jsem si objednal DJI RONIN, tak se alespoň tu dobu nebudu nudit  .
. Podpora PFS
 Podpora PFS Menu
 Menu Reklama
 Reklama Náhodné obrázky
 Náhodné obrázky Statistiky
 Statistiky Odkazy
 Odkazy