Jarní soutěž s VK Foto
Re: Jarní soutěž s VK Foto
Gratulujem víťazom. Správny popis k víťazným fotkám. Česť porazeným ja som nemal odvahu sa pridať.
Naposledy upravil(a) Dusan dne 26 čer 2019, 15:51, celkem upraveno 1 x.
-
- Významný člen
Gratulace vítězům ...když už tu byl zmíněn ten Pentacon, tak nenapíšeme čím to bylo focené, tak jak to máme v galerii?
Richard | KP, K70 a nějaká sklíčka k tomu (Pentax, Sigma, Samy, Meyer) | RICOH Theta S
Připojuji se ke gratulacím vítězům. Fotky jsou to povedené, i když mým favoritem byl Sailerman od Martina Buška
Ač jsem se nezapojil (krom hlasování), tak by možná nebylo od věci také poděkovat autorovi soutěže, že si dal tu práci, domluvil a vyřídil vše potřebné... Takže díky a snad příště, pokud nějaké bude, zkusím poslat také soutěžní foto.
Ač jsem se nezapojil (krom hlasování), tak by možná nebylo od věci také poděkovat autorovi soutěže, že si dal tu práci, domluvil a vyřídil vše potřebné... Takže díky a snad příště, pokud nějaké bude, zkusím poslat také soutěžní foto.
-
- Hlavní Admin
- Kontaktovat uživatele:
Díky bylo s tím opravdu hodně práce, ale nelituji . Fotka Sailerman je vážně skvělá. Vítězství jí uteklo jen opravdu desetinku bodu. Hrozně se mě osobně líbila fotka Na třešni od Richarda.
Sony A7 III, Tamron 17-28mm F2,8, Tamron 28-75mm F2,8 III, Samyang 35mm F2,8, Voigtlander 10mm F5,6 Heliar ASPH, Voigtlander 15mm F4.5 III, Sony 90mm Macro F2,8, Sigma 14mm F1,8 Art
Rovněž gratulace ostatním vítězům a zároveň já děkuji všem zúčastněným stranám a obchodu VKFoto za hezkou cenu
jaro_PO blahopřeji - fotografie má vše co má správná fotka mít, super (Y) a Jáňina fotka...příjemná
Neodpustím si okomentovat pár fotografií dole , z nich mně nejvíce zaujal muž ukazující na (Sanfranciscký?) most, jarní fotka od Richarda Strouhala - dobře zachycená včela v letu , Znojmo ve sklenici, zde je zajímavý efekt a nakonec srna - to je hezký snímek z přírody, jen mně osobně by se líbil nějaký ořez, který by srnu dostal o malý kousek doprava, ale je to samozřejmě subjektivní .
Super soutěž!
Krásné snímky všem
jaro_PO blahopřeji - fotografie má vše co má správná fotka mít, super (Y) a Jáňina fotka...příjemná
Neodpustím si okomentovat pár fotografií dole , z nich mně nejvíce zaujal muž ukazující na (Sanfranciscký?) most, jarní fotka od Richarda Strouhala - dobře zachycená včela v letu , Znojmo ve sklenici, zde je zajímavý efekt a nakonec srna - to je hezký snímek z přírody, jen mně osobně by se líbil nějaký ořez, který by srnu dostal o malý kousek doprava, ale je to samozřejmě subjektivní .
Super soutěž!
Krásné snímky všem
Jen malá poznámka směrem k alfovi - možná by stálo za to už smazat z úvodní stránky oznámení o vyhlášení soutěže v roce 2019.