Tato fotka bude od DP určitě vděčným námětem pro diskusi: upozorňují na těžko odstranitelné "green fringes" na green plotě.....

Moderátor: Moderátoři

je tam link na stiahnutie 42,2MB RAWu (na pravej strane stranky)uray píše:No z 2Mpix obrázku těžko usuzovat, ale nějaké fialové bebechy tam jsou, to samé na
https://2.img-dpreview.com/files/p/arti ... 32322.jpeg

(off topic: třeba se s tou plánovanou 33/1 za nějaký čas poštěstí:-) )
  (off topic: třeba se s tou plánovanou 33/1 za nějaký čas poštěstí:-) ) Z dřívějška už vím, že dpreview nekouká na Pentax výrobky zrovna nekriticky, na druhou stranu diskutující zastánci Pentaxu obvykle najdou sebemenší slabinu v argumentaci a pustí se do sveřepé obhajoby stůj co stůj
  Z dřívějška už vím, že dpreview nekouká na Pentax výrobky zrovna nekriticky, na druhou stranu diskutující zastánci Pentaxu obvykle najdou sebemenší slabinu v argumentaci a pustí se do sveřepé obhajoby stůj co stůj  Mě osobně taky zarazilo, že ukazují zelené kontury zrovna na zeleném plotě, na druhou stranu tam skutečně vidět JSOU.
  Mě osobně taky zarazilo, že ukazují zelené kontury zrovna na zeleném plotě, na druhou stranu tam skutečně vidět JSOU.  Vadilo by mi to v tom rozsahu? Ne, ale jsou tam
  Vadilo by mi to v tom rozsahu? Ne, ale jsou tam 

Teraz myslíš ohladom fotenia alebo cenou za sklofakt píše:Fotky na Flickru přibývají a zdá se to být moc dobré sklo.
Myslím, že bych s ním pokryl celou dovolenou.

Nejsem si jistý, zda současný středoformát s danými clonovými čísly je "ultimátnější", nežli současný FF s clonamy 1,4.Čtvrtek píše:Kdo potřebuje ultimátní výkon tak jde do středoformátu
 Podpora PFS
 Podpora PFS Menu
 Menu Reklama
 Reklama Náhodné obrázky
 Náhodné obrázky Statistiky
 Statistiky Odkazy
 Odkazy