Nič pre mňa, ale dá sa to brať aj ako technologický preview: AI asistované ostrenie na autá, vlaky a lietadlá, výpočtová fotografia (highres z ruky, ND z ruky), statív pod 10s zbytočný...

Moderátor: Moderátoři

hilda4sea píše: ↑27 led 2019, 02:18Cena okolo 78.000,- je dost vysoko. Profi novinka M4/3 stojí a váží stejně jako FF Nikon D850. Je pravda, že z předchozí generace zbyl zčásti jen název M1, formát M4/3 a typ baterie. Zbytek je úplně nový. V čem se liší od zbytku světa?
1. sekvenční focení max. 60 fps s uzamčeným AF/AE;
2. možnost fotit "z ruky" expozici 10 sekund;
3. možnost fotit z ruky s dlouhou expozicí shiftový snímek 50 Mpx;
4. možnost ze stativu shiftový snímek 80 MPx;
5. inteligentní AF nemá v rychlosti a funkcích obdobu u jiných značek;
6. nově řízená stabilizace IBIS činí motorické stabilizátory (gimbaly) pro video zcela zbytečnými;
7. tělo M1X je WR i s připojenými kabely externích zařízení;
8. vestavěné různé ND filtry.
Bude to stačit na těch 78.000?

Pokud to správně počítám podle principu ekvivalence, tak to ale moc ekvivalentní není a Olymu se zde trochu nadržuje.

(UZ) svému synovci(asi model bez S), naprostá spokojenost, on neřeší ani velikost senzoru, ovladatelnost či rychlost zaostřování, atd. Fotil s ním po polovině světa, ale podle mě už není v naších krajích jako nový v nabídce (min rok a půl). Budu velmi rád za kontakt na prodejce
 (UZ) svému synovci(asi model bez S), naprostá spokojenost, on neřeší ani velikost senzoru, ovladatelnost či rychlost zaostřování, atd. Fotil s ním po polovině světa, ale podle mě už není v naších krajích jako nový v nabídce (min rok a půl). Budu velmi rád za kontakt na prodejce  . Děkuji za info
 . Děkuji za info  . Existují pochopitelně nové aparáty této kategorie, převážně asi od Panasonicu, Px své modely této třídy už taky u nás neprodává....., takže, pokud neřeším velikost senzoru, celkovou velikost aparátu(do kapsy + -, nejsem politik, moje kapsa je pořád stejná s přihlédnutím k ročnímu období), možná i výstup(jpg, raw), mám jedinou otázku: je to vhodný aparát pro členy tohoto fora, či nikoliv? Osobně předpokládám, že ho máš jako cestovní alternativu (lehkou, přenosnou...) vůči DSLR či bezzrcadlovkám.
 . Existují pochopitelně nové aparáty této kategorie, převážně asi od Panasonicu, Px své modely této třídy už taky u nás neprodává....., takže, pokud neřeším velikost senzoru, celkovou velikost aparátu(do kapsy + -, nejsem politik, moje kapsa je pořád stejná s přihlédnutím k ročnímu období), možná i výstup(jpg, raw), mám jedinou otázku: je to vhodný aparát pro členy tohoto fora, či nikoliv? Osobně předpokládám, že ho máš jako cestovní alternativu (lehkou, přenosnou...) vůči DSLR či bezzrcadlovkám. 

Podpora PFS
 Podpora PFS Menu
 Menu Reklama
 Reklama Náhodné obrázky
 Náhodné obrázky Statistiky
 Statistiky Odkazy
 Odkazy