Rad by som sa opytal ci uz ma niekto skusenosti s malym prenosnym pocitacom Asus Eee PC. Vazi to strasne malo a je to male. Aj to rozlisenie nie je prave najvacie, ale predsa len omnoho lepsie sa pozerat na displeji laptopa ako na displeji na tele pristroja
ASUS EEE PC... Ma niekto s nim skusenosti?
Moderátor: Moderátoři
-
vjacesslav
- V.I.P člen

ASUS EEE PC... Ma niekto s nim skusenosti?
Ahojte...
Rad by som sa opytal ci uz ma niekto skusenosti s malym prenosnym pocitacom Asus Eee PC. Vazi to strasne malo a je to male. Aj to rozlisenie nie je prave najvacie, ale predsa len omnoho lepsie sa pozerat na displeji laptopa ako na displeji na tele pristroja
Asahi Pentax & Lomo & Ricoh
Počti si třeba zde
http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... 9486e9fedd
Podle mne záleží jaká bude cena následné devítipalcové verze.
-
vjacesslav
- V.I.P člen

Kamos kupil tu prvu zakladnu linuxovu verziu Eee PC a samsung GX-1L. Aj ked to nie je K10D robi prekvapivo pekne foto. Ako to vsak bude pracovat zistim az cez vikend, ked pride do KE. A dam vediet ak to bude ludi zaujimat.peter_01 píše:Počti si třeba zde
-
vjacesslav
- V.I.P člen

SW pre PEF-RAW do JPEG pod linuxom?
Tak ma napada. Neviete niekto pomoct so softom (ale nenarocnym), ktory by behal pod linuxom a dokzal by zakladne opaeracie s PEF.RAW ako prehodit do JPEG-u a tak dalej?
-
vkramar
- V.I.P.

- Kontaktovat uživatele:
Re: SW pre PEF-RAW do JPEG pod linuxom?
* UFRaw - buďto samostatně, nebo jako plug-in do Gimpu. GPL.vjaceslav píše:Tak ma napada. Neviete niekto pomoct so softom (ale nenarocnym), ktory by behal pod linuxom a dokzal by zakladne opaeracie s PEF.RAW ako prehodit do JPEG-u a tak dalej?
* RawTherapee. Cena "přispějte mi kolik uznáte za vhodné".
* Bibble. Komerční: Lite 69.95 USD, Pro 129.95 USD.
-
vjacesslav
- V.I.P člen

Re: SW pre PEF-RAW do JPEG pod linuxom?
JEJEjeeee.. To som ani netušil že to bude take rýchle. Dakujem krásne za tipy. Idem sa na to mrknúť...vkramar píše:* UFRaw - buďto samostatně, nebo jako plug-in do Gimpu. GPL.vjaceslav píše:Tak ma napada. Neviete niekto pomoct so softom (ale nenarocnym), ktory by behal pod linuxom a dokzal by zakladne opaeracie s PEF.RAW ako prehodit do JPEG-u a tak dalej?
* RawTherapee. Cena "přispějte mi kolik uznáte za vhodné".
* Bibble. Komerční: Lite 69.95 USD, Pro 129.95 USD.