FA77 je skvělý... ale popravdě s digi tělem bych šel do DA70Ltd... jasně, FA má lepší světelnost, ale DA má úpravy pro digi, kdy nebudeš muset řešit možné problémy s reflexy na zadní čočce ...prostě úpravy objektivů pro digi mají smysl...
pred chvíľou som napísal známemu do Japonska a poprosil ho pozháňať a priniesť FA 85/1,4. Uvidím, či z toho niečo bude. DA 70/2,4 mám, je výborná, bookeh je taký trochu zvláštny ale už som si zvykol. Ak príde 85/1,4 budem mať 70/2,4 na predaj.....
Tak DA 70 a DA 21 přišli a venku prší ale můžu potvrdit, že až na mírně ohmataný ostřící kroužek jsou v perfektním stavu a zdají se plně funkční. No už abych je mohl testnout.
atiratha píše:Tak DA 70 a DA 21 přišli a venku prší ale můžu potvrdit, že až na mírně ohmataný ostřící kroužek jsou v perfektním stavu a zdají se plně funkční. No už abych je mohl testnout.
...au au hooodne zavidim... ale preji.. taky by se mi libily.. sklicka jedna placata..
Njn, původně jsem si myslel, že půjdu do FA 77, ale taková nabídka se prostě neodmítá. Jedinou nevýhodou jsou ty funky sluneční clony, dost to omezuje filtry.
Totals
Celkem příspěvků 134270
Celkem témat 5166
Total Announcements: 2
Total Stickies: 12
Total Attachments: 2448
Topics per day: 1
Posts per day: 25
Users per day: 0
Topics per user: 2
Posts per user: 51
Posts per topic: 26